Therapie Zoetermeer

Behandeling op maat

In therapie gaan bij een psycholoog kan een grote stap zijn, maar wel eentje in de goede richting. Psychologen zijn net mensen 🙂 en hebben jouw herstel voor ogen. Je zult merken dat psychologen veel methoden en technieken combineren om zo dicht mogelijk op jouw talenten en mogelijkheden aan te sluiten. Hoe beter de stijl jou ligt, hoe makkelijker, sneller en beter het verloop van de therapie bij een van onze behandelaars in Zoetermeer.

Daarbij beschouw ik jou niet alleen als degene die de klacht heeft, maar ook als de deskundige. Jij kent jezelf het beste en jij weet wat werkt en wat niet. Jij kunt jouw unieke krachtbronnen vinden. Uiteindelijk ben jij de enige die de weg weet, de psycholoog helpt je terug op die weg. Ik weet veel van allerhande klachten en de behandelingen die daarbij passen. Een klacht is niet uniek, maar in combinatie met jou wel. Daarbij kunnen er naast de hulpvraag meerdere onderliggende klachten zijn. Deze worden, in overleg, stap voor stap aangepakt, zo krijg je een behandeling op maat en past bij jou.

Veel voorkomende klachten

Een aantal klachten die wij regelmatig behandelen met therapie zijn:

Bovenstaande klachten zie ik vaak, maar zijn zeker niet de enige klachten die je kunt hebben. De samenvatting van het  “klachtenboek voor psychologen” telt maar liefst ruim 1000 pagina’s! Geen klacht is dus gek of raar, veel klachten zijn bekend en kun je goed mee worden geholpen. Zelfs al staat een klacht niet in het boek, wees gerust, ik werk niet volgens het boekje, therapie is maatwerk.

Contact over therapie mogelijkheden

Heb je nog vragen of wil je weten wat ik voor jou kunnen doen? Advies welke vorm van therapie het beste past bij jouw klacht? Bel ons gerust op 085 4015 337. De praktijk is op werkdagen bereikbaar van 08.30 – 20.30 en op vrijdag tot 17.00. Je krijgt altijd een goed advies!