Psycholoog Zoetermeer

Psycholoog Merel van der Spoel

Laten we beginnen

Het leven gaat soms anders dan je had gedacht. Er gebeuren dingen of je neemt zelf een andere afslag. Daar kunnen mooie dingen uit voort komen, maar het kan ook zorgen hobbels en problemen. Je wilt jezelf herpakken, maar dat is lastig en je lichaam reageert op de veranderingen. Je verliest de zijn, bent moe en hebt energie. Graag wil ik jou helpen met herpakken van jezelf, om jouw leven weer in te richten naar jouw behoeften.

Ik help je

Ik heb een achtergrond als fysiotherapeut en psycholoog, hierdoor heb ik naast kennis van het lichaam ook kennis de psyche en het gedrag. Deze kennis kan ik goed gebruiken in het begeleiden van mensen. Ik werk graag met mensen die ambitieus zijn en zicht willen ontwikkelen. Als je daarin vastloopt kan ik je helpen om verder te komen. Wat de stagnatie ook is, denk aan werk, leven en relatie, samen maken we een plan om verder te komen. In het plan gaan we aan de slag met de dingen die ik zie en zal deze benoemen, zodat jij hiermee aan de slag kunt. Er is alle ruimte om te ontwikkelen en ik ondersteun je hierbij.

Dit ben ik

Ik ben niet alleen psycholoog, ik heb 2 prachtige dochters waar ik heerlijk moeder van ben. Mijn drijfveren zijn plezier en nieuwsgierigheid en ik maak makkelijk verbinding met mensen. No-nonsense, sensitief, betrokken en met gepaste humor om te relativeren. Als ik mij vrij kan bewegen dan ben ik op mijn best en dat heb ik voor jou ook voor ogen. Drie dingen die daar heel belangrijk in zijn is het hebben van inzicht, goede timing en het gewoon durven doen. Dan kleur je weleens buiten de lijntjes, maar het wordt mooi. Ik geloof dat de behandeling maatwerk is, afgestemd op jouw behoefte.

Contact Psycholoog Zoetermeer

Hierbij wil ik je graag uitnodigen om contact met mij op te nemen. Je kunt je klacht vertellen, waar loop je tegenaan? Ik kan mij voorstellen dat het een drempel is om contact op te nemen, maar je zult merken dat je na het gesprek al beter voelt! Bel vrijblijvend met Psycholoog Zoetermeer op 079-2033011.