Cliëntervaringen Psycholoog Zoetermeer

Ik hoor graag van cliënten hoe ze de behandeling en mij als behandelaar hebben ervaren. Dit inzicht geeft mij handvatten voor verbetering. Na elk traject heeft de cliënt de mogelijkheid om een anonieme evaluatie in te vullen. Deze ervaringen zijn voor mij heel waardevol. Hieronder enkele cliëntervaringen van Psycholoog Zoetermeer.

5/5

Merel is echt een super fijne psycholoog! In het verleden heb ik meerdere psychologen ontmoet. Maar ik bleef steeds weer tegen dezelfde dingen aanlopen. Merel hielp mij patronen te herkennen en ze vervolgens ook (eindelijk!) te doorbreken. Voor mijn gevoel was het niet alleen maar ‘praten’ met Merel, maar we gingen echt samen aan de slag. Ik heb mijzelf beter leren kennen en omdat ik beter begrijp waarom ik bepaalde patronen had, ben ik een stuk zelfverzekerder geworden. De methodes die Merel gebruikt zijn duurzaam; in volgende situaties in mijn leven kan ik ze zelf toepassen. Ik ben weer in controle. Omdat Merel een warm mens is om mee te praten, positief nuchter is en vooral ook een heleboel kennis heeft, is zij voor mij echt precies de psycholoog geweest die ik nodig had.

5/5

Al snel in het eerste gesprek tussen Merel en mij werd duidelijk dat er een klik was. Vrij snel had Merel door dat ze met haar kennis, kunde en inzicht kon helpen. Nadat we tijdens het eerste gesprek al vrij snel de diepte in gingen, op een heel natuurlijke manier overigens, sloot ze af met de woorden ” ik ga je weer laten dansen”. Zo ontzettend doeltreffend en waargemaakt. De veerkracht die ik kwijt was, de energie die ik niet meer had, de ontdekking naar mezelf, zijn in de sessies behandeld. Vanuit verschillende invalshoeken, methodes/technieken en vooral met haar nuchtere aanpak! Ik dans weer en ben ontzettend blij dat ik dit proces met haar heb mogen doormaken!

Contact Psycholoog Zoetermeer

Wil je meer weten over mij, of heb je een vraag met betrekking tot jouw klacht? Neem gewoon even contact op, ik help je graag. Je kunt bellen naar 079 20 33 011 of stuur mij een bericht.