Met welke klachten ga je naar een psycholoog?

Wij kunnen ons voorstellen dat je niet weet met welke klachten je terecht kunt bij een psycholoog. Is jouw klacht of hulpvraag wel echt een probleem of valt het wel mee? Ons uitgangspunt is dat jouw klachten niet uniek zijn, maar jij als persoon wel. Als psychologen hebben we veel ervaring me jouw klacht en leren wij jou graag kennen, zodat we je kunnen helpen.

We weten welke methoden en technieken er allemaal zijn om je problemen te lijf te gaan. Maar we weten nog niet wie jij bent. De psycholoog heeft jou hard nodig om de situatie op te lossen. Niet alleen je klacht, maar vooral ook de rest, je talenten en vaardigheden.

Verschillende klachten

Al zouden we alle bekende vragen en psychische klachten op een rijtje zetten, dan nog kan die van jou er niet tussen zitten. Jouw beleving, je gevoel en de manier waarop je er voor jezelf woorden aan geeft, die is uniek. Hieronder een aantal veel voorkomende klachten waar wij jou mee kunnen helpen:

Zoals we al zeiden, jouw klacht, jouw situatie en jij als persoon maakt jouw hulpvraag en de behandeling uniek. Onze psychologen hebben veel ervaring met klachten. Je kunt tegenwoordig ook kiezen voor een online behandeling, bijvoorbeeld therapie door videobellen. Dit kan afgewisseld met een bezoek aan het psycholoog, zo kan een behandeling van een klacht flexibel worden ingepast in jouw tijd.

Doe een test

Er zijn ook online testen beschikbaar om te kijken of je en klacht hebt en in welke mate. Wij zijn aangesloten bij Psychologen Nederland en op de website kun je verschillende testen doen waar je direct de uitslag van krijgt.

Contact met Psycholoog Zoetermeer

Hierbij willen we je graag uitnodigen om contact met ons op te nemen. Je kunt je klacht vertellen, waar loop je tegenaan? Wij hebben een behandelaar die past bij jou en jouw klacht. We kunnen ons voorstellen dat het een drempel is om contact op te nemen, maar je zult merken dat je na het gesprek al beter voelt! Bel vrijblijvend met Psycholoog Zoetermeer op 079-2033011.